Workshop Werkgeluk, veerkracht en inspiratie - 26 september 2023

Workshop Werkgeluk, veerkracht en inspiratie - 26 september 2023
26/09/2023 18:00 - 20:30
Doelgroep:
POH, POH-GGZ
Organisatie:
HZK
Locatie:
Villa Westend, Velserbroek
Aanvang:
17:15 Inloop, 18:00 - 20:15 uur
Extra info:
17:15 uur inloop en registratie met een lichte maaltijd
Inlichtingen:
scholing@hczk.nl
Accreditatie:
3

Workshop Werkgeluk, veerkracht en inspiratie

Inspiratie drijft ons. Het is misschien wel de mooiste verworvenheid van het brein.  

Hoe behoud je dit, als je de hele dag ook ‘de ellende van een ander’ hoort? Om ons werk in de GGZ zo goed mogelijk te doen, is inspiratie onmisbaar!  

Met de recente ontwikkelingen uit de neurowetenschap en psychologie op de achtergrond wordt inspiratie, in samenhang met creativiteit, motivatie, nieuwgierigheid en de functie van onze hersenen in het algemeen besproken. Mythes worden ontkracht.  

Inspiratie komt ons niet per ongeluk aanwaaien. Inspiratie en transpiratie horen bij elkaar! 

In deze workshop leer je wat inspiratie is én hoe je de vlam weer aanwakkert in jezelf, als het er (even) niet meer is. Richard Touw is spreker, dagvoorzitter en als SPV werkzaam bij buurtzorgT. Hij is tevens eigenaar van het bureau ‘Het touw’, waarbij hij patiënten en medewerkers begeleid. Richard spreekt over inspiratie; Hoe je jezelf daarin kunt trainen en wat is hiervoor nodig? Hoe blijf je werkgeluk en veerkracht ervaren? 

Deze nascholing word je aangeboden door HZK. Bij inschrijving committeer je je aan deelname aan de gehele nascholing. Bij no-show (zonder of later afmelden dan 19 september 2023) ontvang je een factuur van €50,00 per persoon.

Neem voor meer informatie contact op met Marieke Vrijenhoek of Marjolein Vermeij, Scholing en Arbeidsmarkt, scholing@hczk.nl


Locatie:

  • Villa Westend, Velserbroek
  • Westlaan 41
  • 1991 AL Velserbroek