Positieve Gezondheid – Van Ziekte en Zorg naar Gezondheid en Gedrag (MTVP) - 15 november, 6 december en 20 december - ochtend

Positieve Gezondheid – Van Ziekte en Zorg naar Gezondheid en Gedrag (MTVP) - 15 november, 6 december en 20 december - ochtend
15/11/2023 - 20/12/2023
Doelgroep:
Doktersassistenten, Huisartsen, POH
Organisatie:
HZK
Locatie:
HZK trainingsruimte, Velserbroek
Aanvang:
Inloop 08:30, 09:00 - 12:30 uur
Extra info:
Aansluitend wordt een lunch aangeboden
Opmerking(en):
Deze training bestaat uit drie dagdelen en vindt plaats op de volgende data: Woensdag 15 november, 6 december en 20 december
Inlichtingen:
scholing@hczk.nl
Accreditatie:
HA - 12 (ABC), POH - 12 punten (NVVPO), DA - 16 (KABIZ)

In samenwerking met Bettery Institute biedt HZK een training Positieve Gezondheid aan voor DA, POH en Huisartsen. De training bestaat uit 3 bijeenkomsten van 4 uur met intervisie tussen deze bijeenkomsten in en 3 uur zelfstudie.

Gebaseerd op de uitgangspunten van Positieve Gezondheid en de praktische visie en werkwijze ‘Van Ziekte en Zorg naar Gezondheid en Gedrag’ (GG/ZZ) wordt deze brede maatschappelijke beweging praktisch gemaakt via deze training.

Na deze training weet je het denkkader en de meerwaarde van Positieve Gezondheid en heb je ervaring met de filosofie hiervan. Je kent de GG/ZZ aanpak en kunt aansluiten bij de client. Je hebt kennis van gesprekstools en het gespreksmodel en kunt deze toepassen in je praktijk.

Na deze training werk je persoonsgericht en beschik je over een portaal en tools voor reflectie en ontwikkeling. Je cliënten ervaren invloed en doen activiteiten die bij hen passen, ze maken minder gebruik van zorg en zetten hun eigen kracht en netwerk in.

Deze training bestaat uit drie dagdelen en vindt plaats op de volgende data: woensdag 15 november, 6 december en 20 december. Let op: helaas is het niet mogelijk om 1 van de 3 delen te missen. 

Dit betreft een nascholing in het kader van MTVP.  Bij inschrijving committeer je je aan deelname. Bij no-show (zonder of later afmelden dan 8 november 2023) ontvang je een factuur van €50,00 per dagdeel.

Neem voor meer informatie contact op met Marieke Vrijenhoek of Marjolein Vermeij, Scholing en Arbeidsmarkt, scholing@hczk.nl

Vul in het aanmeldscherm evt. voedselintolleranties in bij opmerkingen/bijzonderheden


Locatie:

  • HZK trainingsruimte, Velserbroek
  • Kleermakerstraat 11
  • 1991 JL Velserbroek